Kako na nebu tako i na Zemlji

Tehnološki sofisticirana, ‘nikad viđena’, vojna sila gomila se iz dana u dan. Međunarodni psihopritisak stalno raste i sve je izraženiji. Jedan jedini HiperEgo odlučuje o ratu ili miru, o krvi i čeliku, o sudbinama miliona ljudi. Kada imamo ogromnu moć, a nemamo savjesti, vrlo vrlo smo opasni! 

 

Vladimir Veliki, započeo je svoj uspon na politički tron u kolovozu 1999., u vrijeme totalne pomrčine Sunca, najznačajnije pomrčine 20. stoljeća, kada su planeti formirali ‘raspeti križ na nebu’ – u fiksnim znakovima – Biku, Lavu, Škorpionu i Vodenjaku.

 

Vidovnjak i astrolog Nostradamus u svojim je proročanstvima najavio da će se krajem tisućljeća pojaviti moćni čovjek s Istoka, koji će u budućnosti imati presudan utjecaj na sudbinu čovječanstva

 

Gomilanje ‘ratne mašinerije’ na Zemlji,

jasno se ‘ocrtava’ i na nebesima!

 

Nadolazeći susret Mjeseca, Venere, Marsa i Plutona u ‘zemljanom’ znaku Jarca, jasan je nagovještaj da je hladna i bezosjećajna eskalacija sukoba sve izvjesnija. Uz pomoć astrologije možemo precizirati nakritičniji (paljenje fitilja!?) dan, i mogući početak sveopće pucnjave na nebu i zemlji  – nedjelja, 27. veljača 2022. godine.

 

Mars je egzaltiran u Jarcu, i pažljivo isplanirano i proračunato dokazivanje vlastite Svemoći glavni je (ne)skriveni turbomotor pokretač svih zbivanja. Potencijalni najcrnji scenarij skriven je u Plutonu, Plutoniju…, nuklearnoj energiji, i približavajućoj egzaktnoj konjunkciji Marsa i Plutona, eksplozivnom kozmičkom spoju koji pokreće ratne igre na planeti Zemlji. Bijes, osveta, zloupotreba moći??? Divljim zvijerima ratovanje je u krvi!

 

Egzaltiranom (najjačem) Marsu, i Plutonu, pridružit će se Mjesec (u izgonu) i Venera u Jarcu, i u razdoblju od 26. veljače do 6. ožujka mogao bi izbiti munjeviti, ekstremno nasilni rat! Nadamo se da ipak neće doći do užasa masovnih stradanja nedužnih ljudi, i da će Viša Svijest prosvijetliti Nižu Svijest – slijepe mucho nagone.

 

 

U ponedjeljak, 7. ožujka., Venera i Mars bit će u Vodenjaku, i svijet će se ujediniti i suočiti s višemjesečnim demonskim suspens trilerom! Tisuće i tisuće mrtvih i ranjenih, ili miroljubiva deeskalacija –  bez ispaljenog metka? Kakogod bilo i štogod se odigralo, svijet (politički i ekonomski poredak) nakon 7. ožujka 2022. više neće biti isti!                

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *