ALGOL

26° 28 Bik

 

 

Borba dobra i zla! 

AlgolDemon koji trepće…, svakih 68 sati i 49 minuta, točnije svaku 1681. minutu „namigne“, odnosno zatrepti, budući da ima svog manjeg pratioca koji kruži oko nje. Taj „mig“, kada se njena svjetlost znatno smanji, traje otprilike 8 sati. Upravo tijekom baš tih 8 sati, kada ona najmanje svijetli, njena malefičnost najviše dolazi do izražaja, budući da je tada utjecaj Algolove tamne strane najveći. Poznata je kao najnesretnija, najnasilnija i najopasnija zvijezda na nebesima. U hebrejskoj mitologiji, Algol je poznat i kao Glava Sotone, ili kao Lilit. Ogromna strast izvire iz ove zvijezde, koja se lako može manifestirati kroz svu plutonsku (sveuništavajuću) simboliku.

 

Algol u konjunkciji sa Sjevernim mjesečevim čvorom i u trigonu s Plutonom

 

egzaktni utjecaj – subota 19. veljače

 

Sjeverni mjesečev čvor u Biku, u konjunkciji s Algolom, najasnije će se izraziti kroz Veneru, vladaricu astrološkog znaka Bika.

 

Venera stiže u konjunkciju s Marsom na 18°- 19° Jarca, i zajedno ulaze u aplikacioni sekstil s Neptunom, da bi potom „nagazili“ na zvijezdu Dheneb 19° 48 Jarac (nedjelja i ponedjeljak 20. i 21. veljača 2022.) i za kraj se stopili s tranzitnim Plutonom na 27°- 28° Jarca  (od srijede do petka – 2., 3. i 4. ožujak 2022.)

 

Borbena zvijezda Dheneb, može donijeti uspjeh u borbi i osigurati pravedan mir u opasnim situacijama, ili (što je mnogo češći slučaj) ukazuje na masovna stradanja i ubojstva, paravojne formacije, kao i svu borbu iz zraka, pa je ona i čest pokazatelj bombardiranja. Nadalje, uz nju ide i trgovina oružjem, kao i tajno opskrbljivanje oružjem. U kombinaciji s maleficima i lošom dispozicijom, ovo je zvijezda kriminala, pokvarenosti i krvoprolića.  

 

KRIŽ – napad s 4 strane i „razapinjanje“ Ukrajine?

 

Južni mjesečev čvor u konjunkciji sa zvijezdom Terebellum 25° 51 Jarac, dodatno ukazuje na opasnost od autoriteta (koji su iznad primarne, vidljive moći) protiv kojih se ne može učiniti ništa kako bi se zaštitili.

 

Uvertira za Veliku Ratnu Predstavu traje posljednja tri mjeseca, intenzitet napetosti stalno se pojačava, i upravo ulazimo u završni čin i potencijalni krvavi pir…

 

Svi normalni, obični, miroljubivi humanoidi, pitaju se KADA i ZAŠTO??? Osjećamo se ‘otrovano zlom’ i skamenjeni smo od straha i užasa!

 

Da li sadašnji evolutivni trenutak čovječanstva mora biti baš takav?

 

NE MORA, JER SVIJEST ODREĐUJE ŽIVOT!

 

Ako je svijest zamagljena i potamnjena bijesom i osvetoljubivošću, povijest nas ničemu nije naučila, i nismo daleko odmakli od primitivne animalne energije, krv se prolijeva i nedužni stradavaju. Brutalno se aktualizira arhetipska borba DOBRA i ZLA, koju kao neudobnu sudbinu živimo prenoseći je s generacije na generaciju.

 

Tko će pomiriti suprotstavljene bogove, koji sanjaju besmrtnost i vječnu mladost? Tko će spojiti suprotnosti služeći svojim  neprijateljima?

 

Pred svijetom je jak izazov i ‘nemoguća’ misija. 

U konačnici, ako zlo (privremeno) nadvlada dobro…, raditi će se o GRIJEHU koji će NAŠE POTOMSTVO OTPLAĆIVATI!!! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *