MUNDANA ASTROLOGIJA / Što nas čeka u 2022.: Planeti najavljuju sjajne vijesti po pitanju covida, ali nažalost govore i da nam prijeti rat

Alfa, delta, omikron? Sveiscjeljujući utjecaj (kozmička milost) tranzitnog Jupitera u Ribama budi (veliku) nadu u pronalazak spasonosnog univerzalnog lijeka!

 

 

Net.hr/Astronet

28/12/2021/15:54

 

 

Kretanje nebeskih svjetala 2022.

 

Jupiter u Ribama i Saturn u Vodenjaku, u domicilnim znakovima, darivati će nam ‘najbolje od sebe’, i od nas će se tražiti da se ‘ispravno prikopčamo’ na (pra)izvorna kozmička strujanja Velikih Kronokatora solarnog sustava.

 

 

JUPITER U RIBAMA

od 30. prosinca 2021. do 10. svibnja 2022. godine

od 29. listopada do 20. prosinca 2022. godine

 

Direktna veza s višim sferama duha

 

Jupiter u Ribama, naša je težnja za duhovnim i smirenim svjetlosnim svijetom višega reda – za božanskim vodstvom! Jupiterovski ‘nalet sreće’ doći će nam u obliku milosti učitelja ili gurua. Jupiter je Veliki Dobročinitelj, predstavlja ‘glasnika’ koji donosi viši utjecaj u niže sfere i podiže svijest sa nižih na više nivoe.

 

Jupiter uzima sve kvalitete unutrašnjih planeta (Merkur, Venera, Zemlja, Mars) – ljubav, intelekt, energiju – i uvećava ih! Istina i Znanje – kao i sama suština Univerzuma – nalazi se u svakome od nas. Istinska potraga odvijati će se u našim srcima. Jupiterov utjecaj omogućit će nam da prođemo kroz najteža vremena i dalje zračeći ljubavlju i duhu naklonjenim ponašanjem.

 

Alfa, delta, omikron? Sveiscjeljujući utjecaj (kozmička milost) tranzitnog Jupitera u Ribama budi (veliku) nadu u pronalazak spasonosnog univerzalnog lijeka!

 

Blagoslovljeni utjecaj Jupitera u Ribama najjače će osjećati i najdublje proživljavati osobe rođene: 2010-11, 1998-99, 1986-87, 1974-75, 1962-63, 1950-51.

 

Sveto, anđeosko vrijeme

 

Prekrasna (rajska) konjunkcija Venere i Jupitera, na stupnju egzaltacije Venere (27° Ribe), aktualizirati će se u posljednjem tjednu travnja 2022. godine. Ovo će biti sveto/anđeosko vrijeme najčišće milosrdne ljubavi, suosjećanja sa nesrećom drugih, altruizma i žrtvovanja, božanski nadahnute umjetničke inspiracije, spiritualnih inicijacija i hodočašća u vjerska svetišta.

 

 

JUPITER U OVNU

od 11. svibnja do 28. listopada 2022. godine

od 21. prosinca 2022. do 16. svibnja 2023. godine

 

Svojstva predvodnika!

 

Jupiterov tranzit kroz prvi znak Zodijaka – vatrenog Ovna, ukazuje na razdoblje impulsivnog entuzijazma, strastvenosti, želje za slobodom i borbom. Težiti ćemo rastu i osobnom poboljšanju samosvjesnim i nametljivim djelovanjem. Oslanjati ćemo se na vlastito poduzetništvo i energiju.

 

Razvijati ćemo sposobnost (svojstva predvodnika) za rukovođenje. Prevelika agresivnost, sila i nemir mogu voditi pretjerivanju, velikim rizicima i propuštanju prilika za osobni razvoj.

 

Utjecaj tranzitnog Jupitera u Ovnu bit će posebno plodotvoran za (prve ptice koje navješćuju proljeće) rođene: 2010-11, 1987-88, 1975-76, 1963-64, 1951-52.

 

Osobe s natalnim Jupiterom u Ovnu, ostvarivat će povoljne kontakte i formirati značajne veze koje će im omogućiti da dođu na važne položaje mnogo brže i lakše nego inače. Njihova sposobnost konverzacije, visokorazvijene društvene vještine, velikodušnost i liderske sposobnosti dovesti će do uspostavljanja tih veza. Novi prijatelji osjećati će da imaju neke stare (karmičke) obveze prema ovim ljudima. Njihova poznanstva i korištenje sretnih prilika omogućit će im da zadobiju priznanje (uzlet karijere) dostojno njihovog talenta.

 

 

SATURN U VODENJAKU

od 22. ožujka 2020. do 1. srpnja 2020. godine

od 17. prosinca 2020. do 7. ožujka 2023. godine

 

Smjernice za razvoj visoko svjesnog društva

 

Sa Saturnom u Vodenjaku težimo da se potvrdimo i održimo discipliniranim mentalnim sposobnostima i posvećivanjem društvenim i futurističkim ciljevima. Trenutno, briljantno, kristalno jasno znanje, znanstvena oštroumnost, moderna i progresivna perspektiva, velika otkrića, epski prijelaz i evolucija civilizacije – naš tehnološki svijet eksplodirat će u ‘eri Vodenjaka’ do neslućenih razmjera!

Vrijeme prevlasti ‘zračnog’ elementa, nakon dvjestogodišnje vladavine ‘zemljanog’ elementa, donosi nam prilike da postavimo temelje nove budućnosti (briga za dobrobit običnog čovjeka) i probudimo se u novoj stvarnosti.

 

Saturn u Vodenjaku potiče nas na pročišćavanje zraka širom planeta dok se klimatska kriza nastavlja. Oni koji su na rubu, nailaziti će na veće prihvaćanje. Autsajderi mogu postati mainstream. Treba imati mjesta za diskurs. Važno je da ne dođemo u situaciju da uspon znanosti i razuma ne uguši glas duhovnosti i umjetnosti.

 

Oni među nama (u naponu snage) koji su rođeni 1991-92-93, i oni (zrelomudre dobi) koji su na svijet došli 1962-63-64, imaju natalnog Saturna u Vodenjaku, i na njima je ‘najveći teret’ evolucije čovječanstva. Oni ‘lome kičmu’ starog, nefunkcionalnog, zatrovanog i nepravednog svijeta, i svojom višom sviješću i prosvjetljenim uvidima stvaraju humaniji sveljudski poredak i navode druge da čine isto. Iskren, ponizan i uporan rad na vlastitim nedostacima je opus, Djelo. Čim zakoračimo pojavljuje se pomoć.

 

Samo hrabro vizionarski naprijed, herojski suosjećajno ljudski, puta natrag (u materijalizam bez ljudskog lica) nema!

 

 

VENERA, MARS, PLUTON – trostruka konjunkcija

kraj veljače i početak ožujka 2022. godine

 

Iznenadni intenzitet agresivnosti!

 

U cijeloj 2022. godini, ovo će biti najekstremnije i najopasnije razdoblje za čovječanstvo. Uz trostruku konjunkciju Venere, Marsa i Plutona, na stupnju egzaltacije Marsa (28° Jarac), međunarodni sukob za prirodne resurse i širenje granica (Rusija-Ukrajina), uz potencijalnu uporabu nuklearnoga oružja, doći će do svoga usijanja!

 

Ostaje nam nada da Putinova ‘igra moći’ i ‘instinktivno znanje o napadanju’, neće prerasti u konačnu akciju, jer bi novi veliki rat djelovao razorno na geopolitičku sliku svijeta, s nesagledivim destruktivnim posljedicama.

 

Osim gromoglasno najglasnijeg ‘zveckanja oružjem’, vrlo su vjerojatne i elementarne nepogode – erupcije vulkana, razorni (i u našim krajevima?) zemljotresi, a s ‘velikim vodenim valom’ – Venere, Marsa i Jupitera u Ribama (u travnju i svibnju 2022.) – i poplave!

 

 

KARDINALNI znakovi

(početak godišnjih doba)

 

Ovan Sagledajte svoj život kao jedinstvenu šansu, koja se više nikada neće ponoviti na ovaj način. Iskoristite svaki trenutak. Kada god se pruži prilika, budite tu za druge i služite im. Tada ćete imati sve vrijeme za sebe, i sve više i više ćete osjećati dah Vječnosti.

 

Rak Ljubav je ona snaga koja vam, kada je spojena sa sposobnošću razlučivanja, daje snagu da svoje granice u ljubavi snažno i s pravom mjerom postavite na takav način da možete nenasilno živjeti. Vježbajte se u ljubavi. Vježbajte svoju sposobnost razlučivanja.

 

Vaga Ne ograđujte se egoizmom! Ispravna ljubav prema sebi samome odlučujuća je za vaš razvoj na svim razinama. Božansko je prava mjera, s kojom se morate odnositi prema sebi i svijetu; to će imati kao posljedicu, da će vaš život procvasti i zamirisati kao ruža.

 

Jarac Brak je sveta institucija, koja bi vas trebala učiti da otvorite srce i vježbate se u spremnosti na požrtvovnost. Sve što vam je potrebno, to je povjerenje i strpljenje. Imajte strpljenja da sačekate pravi trenutak, koji je neophodan na ovoj Zemlji, kako bi sve imalo skladan odnos.

 

FIKSNI znakovi

(sredina godišnjih doba)

 

Bik Napustite iluziju da bi mogli riješiti bilo koji problem, ako pobjegnete nekoj situaciji. Najviše što time možete učiniti, to je odgoda onoga što morate napraviti. Situacija od koje ste pobjegli, opet će vam doći, jer ona je dio vaše karme i bilo kada mora biti razriješena.

 

Lav Ljubav i ljudskost ne mogu se naći posredovanjem novca i vanjske sreće. Uživajte svoj život, tako da svoj pogled u sve većoj mjeri odvraćate od sebe i usmjeravate ga na bližnjeg. Vaš bližnji, kojeg možete usrećiti, vaše je pravo bogatstvo. To je energija koja se nikada ne iscrpljuje.

 

Škorpion Pustite da u vama oživi svijetlo i pozitivno. Dopustite da to dan za danom raste i postaje sve većim i većim. S tim svijetlim i pozitivnim vi stvarate oko sebe novo polje energije, koje privlači otvorenije duše, koje su već napredovale na putu postizanja unutarnjeg mira.

 

Vodenjak Biće ste svjetlosti. A čime ste zabavljeni? Običnom materijom, koja samo zato izgleda oživljenom jer je duša pokreće. Što je tijelo drugo nego stroj koji vrlo precizno funkcionira? A što je i najbolji stroj bez struje? Ništa! Stalno povezujte tijelo s dušom, a nju s Praizvorom. To je najbolje osiguranje vašega zdravlja.

 

PROMJENJIVI znakovi

(kraj godišnjih doba)

 

Blizanci Vjera i povjerenje je sve što vam je potrebno – tada sve dolazi u sklad. Što je najveća prepreka vašoj vjeri i vašem povjerenju? Vaše nestrpljenje. Iz čega nastaje nestrpljivost? Iz nedostatka vjere i povjerenja! Tako se krug zatvara. Sve ima svoje vrijeme. Molite se da pronađete pravo vrijeme za svako djelo.

 

Djevica Vaš se život sastoji od vremena. Između rođenja i smrti odvija se vaša sudbina. Koristite to vrijeme, koje vam je dodijeljeno. Iskoristite svoj život. Budite aktivni. Budite sretni. Pomozite drugima. To je put na kojem se sreću vrijeme i vječnost.

 

Strijelac Imate teškoća sa svijetom, jer na stvari gledate drukčije nego što one u stvarnosti jesu. Ne vjerujte prividu. Ne uplećite se u iluziju. Ne izbjegavajte teškoće, jer one vas čine jakim, što vam omogućava da stalno živite u istini i ispravnosti i da možete primiti istinsku milost.

 

 

Ribe Čuvajte se lažnih obećanja novca. Živite jednostavnim životom. Radujte se malim stvarima. Imajte uvijek otvorene oči i široko otvorene uši za ljepotu prirode. Njegujte ljubav prema svojim bližnjima. Tada ćete imati uvijek dovoljno radosti, koje uopće ništa ne koštaju.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *