Što kažu zvijezde o Putinovoj bliskoj budućnosti?

Konjunkcija tranzitnog Saturna i Putinovog progresivnog Marsa u znaku Vodenjaka, egzaktno se aktualizirala upravo na dan (24. veljače 2022.) početka invazije ruske vojske na Ukrajinu.

 

Vodenjak je svijet, briga za čovječanstvo, sloboda i jednakopravnost svih ljudi, a Malefici – Mars i Saturn prastari su kozmički pokazatelji destrukcije, i pojedinačne i kolektivne, jer ne treba gubiti iz vida da je oko Putina brojna ekipa koja je očito žedna krvi kao i On, iako mu se mnogi od njih klanjaju iz straha za vlastitu sigurnost. Sličnoista priča je kod svih despota, tiranina i krvnika, oduvijek.        

 

Recentni ‘spoj’ Marsa i Saturna u Putinovom natalnom horoskopu, jasan je pokazatelj njegovog nasilja, brutalnosti i bezobzirnosti,  okrutnosti, gorčine, samovoljne tvrdokornosti, štetne, rušilačke (pogubne) energije, ranjavanja i usmrćivanja tisuća nedužnih ljudi. Istovremeno, ostatak svijeta koji osuđuje agresiju, djeluje nemoćno, slabo i pasivno. 

 

12. ožujka 2022., tranzitni Saturn bit će u egzaktnoj konjunkciji s njegovim sjevernim mjesečevim čvorom u Vodenjaku. Izolacija, sputanost u savezima i vezama, suradnja i timski rad koji se sve više otežava, ozbiljni susreti, samoća, suzdržavanje od bilo kakve akcije?, uzimanje na sebe grijehe drugih ljudi, ucviljeni ljudi na sahrani… Učenje prihvaćanja odgovornosti za (upravo stvorene vrlo loše karme) učinjeno.

 

Vladimir Putin ima natalnog Jupitera u kvadratu sa sjevernim mjesečevim čvorom i natalnog Plutona u konjunkciji s južnim mjesečevim čvorom. Jupiter mu je u zemljanom Biku, i nezasitno je (ekspanzivno) gladan tuđeg teritorija, iako već dugo uživa u nemjerljivom (basnoslovnom) osobnom bogatstvu. Ekstremno je ambiciozan. Vješt je strateg. Želi odmjeriti snage s višim silama. Traži više nego što može dobiti, njegovi apetiti su preveliki i zbog toga je stalno nezadovoljan. Nerealne težnje i iskvaren moral. Trebao bi biti sretan s onim što ima. S Plutonom na južnom čvoru, njegova karma je vezana za masovnu smrt. Da bi njegova duša evoluirala, trebao bi se osloboditi osjećaja mržnje i potrebe za osvetom. 

 

30. i 31. ožujka 2022., tranzitni Mars bit će u konjunkciji s njegovim progresivnim Marsom u Vodenjaku, i ako ga se u međuvremenu ne zaustavi, tada bi mogao uslijediti novi val Putinove represije, suludog nasilja i širenja rata preko granica trenutnih sukoba.

 

Ono što će ga (na ovaj ili onaj način) slomiti je opozicija tranzitnog Saturna i njegovog natalnog Plutona koja će se dogoditi u tri navrata8. travnja i 4. kolovoza 2022, i 8. siječnja 2023. godine. Na kraju će ga uništiti njegova teška i bezosjećajna narav, fanatično držanje do osobnih principa, i strah za vlastiti život. Može početi glumiti mučenika, ali povijest će ga upamtiti kao masovnog ubojicu!

I koronavirus je ‘začet’ Saturn Pluton konjunkcijom. Sa Saturn Pluton opozicijom Vladimir Putin je koronavirus 2., smrtonosan otrov za svijet i čovječanstvo! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *